Vliegerwinkel

Vliegers in alle prijsklassen

Op Texel waait het altijd. Perfect om te vliegeren dus! Dobber Outdoor is de vliegerspeciaalzaak van Texel. Je vindt ons in De Koog, dichtbij het strand. Onze vliegershop heeft vliegers in alle prijsklassen en voor ieder niveau. Van eenvoudige eenlijnsvliegers voor kinderen tot matrasvliegers en stuntvliegers in verschillende formaten. Wij helpen je graag verder.

Mountainboards

Doe je aan mountainboarden? Wij verkopen complete boards en onderdelen van diverse merken. En natuurlijk kun je op het Texelse strand fantastisch flyboarden! Er zijn diverse locatie waar dat is toegestaan. Wij vertellen je er graag meer over. In onze vliegershop kun je ook kitebuggies kopen of huren.

Vliegeraccessoires

Heb je onderdelen nodig voor je vlieger? Grote kans dat wij je verder kunnen helpen. In de vliegershop van Dobber Outdoor vind je niet alleen vliegers in soorten en maten maar ook veel accessoires en onderdelen van merken als Peter Lynn, HQ, Cross Kites, Elliot en Knoop.

Bestel online! Ons complete assortiment vind je ook online. Check vliegersonline.nl voor de beste aanbiedingen en het grootste aanbod vliegers.


Dobber Outdoor

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0222 327181

Adres

Badweg 7-9 | 1796 AA
De Koog Texel

Openingstijden

Zomers 7 dagen per week open!

maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
zondag van 10.00 tot 17.00 uur.


Buiten het seizoen gelden aangepaste tijden.