Beachfun

Altijd wat te doen op het strand van Texel!

Het strand van Texel is populair. En dat is niet voor niets! Er is altijd wat te doen en ieder strand heeft zijn eigen karakter. Rond De Koog kun je lekker actief zijn op of bij het water. Skimboarden, bodyboarden, golfsurfen. Het kan allemaal! Je kunt ook les nemen bij een van de surfscholen langs het strand. In onze winkel vind je een ruime collectie bodyboards. Niet van die boardjes die na één golf doormidden breken, maar goede boards die de branding wél doorstaan.

Strandspeelgoed

Lekker naar het strand met het hele gezin? Als de kids zich vermaken heb jij ook vakantie! In onze winkel vind je schepjes, harken, emmertjes, netjes, beachball tennissets, frisbees, badminton, voetballen, volleyballen, kortom alles voor een leuke stranddag! En vergeet de zonnebrandcrème niet. Ook die vind je bij Dobber Outdoor.

Souvenirs

Texel is een geweldige vakantiebestemming. Vooral rond badplaats De Koog is veel te zien en te doen. Hoe leuk is het dan om een mooi souvenir mee te nemen? Voor jezelf of misschien wel voor de buurvrouw die op de kat past. Dobber Outdoor heeft veel leuke souvenirs en gadgets voor thuis.


 

Tags: CCK

Dobber Outdoor

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0222 327181

Adres

Badweg 7-9 | 1796 AA
De Koog Texel

Openingstijden

Zomers 7 dagen per week open!

maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
zondag van 10.00 tot 17.00 uur.


Buiten het seizoen gelden aangepaste tijden.